SyBox'taki kişisel verilerinizin silinmesini istediğiniz zaman talep edebilirsiniz. Bu sayfa sürecin nasıl işlediğini, nelerin silindiğini ve ne kadar sürdüğünü açıklar.
SyBox hesabınız varsa
WhatsApp Business Platform üzerinden alınan veriler dahil olmak üzere verilerinizin silinmesinin iki yolu vardır:
- Bağlantıyı kesdikten bir ay sonra otomatik olarak: SyBox'ın WhatsApp Business hesabınıza erişimini kaldırdığınızda, verileri silinmek üzere zamanlarız. Yeniden bağlanırsanız hiçbir şeyin kaybolmaması için verileri bir ay saklarız, ardından otomatik olarak silinir.
- Talep üzerine derhal: Hesabınızdaki e-posta adresinden bize e-posta göndererek tüm çalışma alanınız dahil verilerinizin silinmesini isteyebilirsiniz.
E-posta ile silme talebinde bulunun
Gizlilik ekibimize çalışma alanı adınızla birlikte "Verilerimi sil" mesajını gönderin. İşlem tamamlandığında onaylarız.
E-posta privacy@smartsouq.app
Neler silinir
- Hesap ve profil ayrıntılarınız.
- Çalışma alanınızdaki kişiler, etiketler ve departmanlar.
- Tüm kanallardaki (WhatsApp, SMS, e-posta, iç) konuşmalar, mesajlar ve medya dosyaları.
- İptal edilen ve kaldırılan bağlı entegrasyon belirteçleri (Google gibi).
Ne kadar sürer
Doğrulanmış silme taleplerini 30 gün içinde işleme alırız. Veriler aktif sistemlerden derhal kaldırılır.
SyBox kullanan bir işletmeye mesaj gönderdiyseniz
WhatsApp, SMS veya e-posta yoluyla bir işletmeyle iletişime geçen bir müşteriyseniz ve o işletme SyBox kullanıyorsa, konuşmanızı işletme kontrol eder.
Son kullanıcı konuşmalarını işletme müşterilerimiz adına işleriz, bu nedenle verilerin silinmesi konuşmayı tutan işletmeyle birlikte yürütülür.