Aynı anda birçok görüşme üzerinde nasıl işlem yapılır

Güncellendi:

SyBox'ta bu işlem Gelen kutusu > Sohbet listesi üzerinden yapılır. 1) Herhangi bir satırın menüsünü açın ve "Seç"i belirleyin. 2) İstediğiniz satırlara tıklayın. Bir çubuk kaç tanesinin seçildiğini gösterir. 3) Çubuktaki "Daha fazla" seçeneğine tıklayın ve bir işlem seçin: "Bitti", "Etiket ekle", "Etiketi kaldır", "Departman ekle", "Departmanı kaldır", "Bana ata", "Arşivle", "Geçici arşiv", "Ekle to favorites", "Kaldır from favorites", "Sessize al", "Sesi aç", "Yapay zeka…

  1. Herhangi bir satırın menüsünü açın ve "Seç"i belirleyin.
    A conversation's menu in the list: "Select" starts choosing several conversations
  2. İstediğiniz satırlara tıklayın. Bir çubuk kaç tanesinin seçildiğini gösterir.
  3. Çubuktaki "Daha fazla" seçeneğine tıklayın ve bir işlem seçin: "Bitti", "Etiket ekle", "Etiketi kaldır", "Departman ekle", "Departmanı kaldır", "Bana ata", "Arşivle", "Geçici arşiv", "Ekle to favorites", "Kaldır from favorites", "Sessize al", "Sesi aç", "Yapay zeka yanıtlarını durdur", "Yapay zeka yanıtlarına izin ver" veya "Görüşmeyi sil".
  4. Bir seferde 100 adede kadar görüşmeyi değiştirebilirsiniz.
  5. "Görüşmeyi sil" önce "12 görüşme silinsin mi?" diye sorar (seçtiğiniz sayıyla birlikte). Yalnızca görüşmeleri silme yetkisi olan kullanıcılara gösterilir.
  6. Engelle ve Spam işaretle yalnızca tek bir görüşmede çalışır.
  7. Seçimden çıkmak için Esc tuşuna veya X simgesine basın.

Sorular

Bir görüşmeyi nasıl okunmadı olarak işaretleyebilirim?

"Okunmadı olarak işaretle" seçeneği yoktur. Bir görüşme, açtığınızda veya tamamlandı olarak işaretlediğinizde okundu olarak işaretlenir.

"Okunmadı" filtresi var mı?

Hayır. Okunmamış görüşmeler satırlarında bir sayı gösterir. Müşterinin en son yazdığı görüşmeleri bulmak için "Yanıt bekliyor" filtresini kullanın.

Yıldız ile Favoriler arasındaki fark nedir?

Müşteri görüşmesindeki bir yıldız paylaşılır, böylece tüm ekip görür. Favoriler (kalp) ve İğneleme kişiseldir: yalnızca siz görürsünüz.

Bir görüşmeyi silersem yalnızca benden mi silinir?

Hayır. Görüşmeyi sil işlemi, görüşmeyi tüm cihazlarda tüm ekip için kaldırır, bu nedenle dikkatli kullanın. Sadece kendi görünümünüzü düzenlemek için Arşivle veya Geçici arşiv seçeneklerini kullanın.

Bir bildirim geldi ama yeni görüşmeyi listemde bulamıyorum.

Listeniz muhtemelen Yıldız veya Favoriler gibi bir filtrede kalmıştır. "Tümü"ne tıklayın, görüşme orada olacaktır.

Sohbet listesi hakkında daha fazla bilgi.