Cara mengalih keluar gambar pengguna

Dikemas kini

Dalam SyBox, ini dilakukan di Tetapan > Pasukan dan pelanggan > Pengguna. 1) Buka pengguna dengan Edit. 2) Klik tanda X kecil pada gambar. 3) Klik "Simpan".

  1. Buka pengguna dengan Edit.
  2. Klik tanda X kecil pada gambar.
    The Edit user window: the small X on the user's picture removes it
  3. Klik "Simpan".

Soalan

Bagaimanakah cara untuk saya menambah ejen baharu?

Pergi ke Tetapan > Pengguna dan klik "Tambah user". Masukkan nama dan kata laluan sekurang-kurangnya 4 aksara, tandakan kebenaran mereka, kemudian klik "Simpan". Mereka log masuk dengan nama dan kata laluan tersebut.

Bagaimanakah cara untuk mengehadkan pengguna kepada satu jabatan sahaja?

Edit pengguna. Di bawah "Skop akses", di sebelah "Jabatan", klik "Hanya", tandakan jabatan, kemudian klik "Simpan". Jika mereka juga hanya boleh meletakkan pelanggan ke dalam jabatan tersebut, tetapkan "Jabatan yang boleh ditugaskan" dengan cara yang sama.

Bagaimanakah cara untuk menghalang ejen daripada melihat nombor telefon pelanggan?

Edit pengguna, nyahpilih "Tunjukkan nombor kenalan" dalam bahagian Peti Masuk, kemudian klik "Simpan".

Bagaimanakah cara untuk membenarkan ejen melihat perbualan mereka sendiri sahaja?

Edit pengguna. Nyahpilih "Lihat perbualan yang ditugaskan kepada orang lain", dan nyahpilih "Lihat perbualan yang belum ditugaskan" jika anda juga mahu begitu. Kemudian klik "Simpan".

Bagaimanakah cara untuk mengehadkan ejen kepada satu nombor WhatsApp sahaja?

Edit pengguna. Di bawah "Skop akses", tetapkan "Saluran (baca)" kepada "Hanya" dan tandakan nombor tersebut. Tetapkan "Saluran (hantar)" dengan cara yang sama jika mereka hanya boleh menghantar daripadanya. Kemudian klik "Simpan".

Pekerja telah berhenti. Patutkah saya memadam atau menyahdayakan mereka?

Nyahdayakan mereka jika anda mungkin memerlukan mereka lagi. Mereka akan dilog keluar serta-merta dan tidak boleh log masuk. Padam mereka jika mereka tidak akan kembali. Tindakan memadam tidak boleh diundur.

Saya telah memberikan kebenaran baharu kepada pengguna tetapi mereka tidak melihat perubahannya.

Skrin terbuka mereka disegarkan secara automatik apabila kebenaran bertukar. Jika mereka berada di luar talian, perubahan akan berkuat kuasa pada kali seterusnya mereka menggunakan SyBox.

Saya tidak menemui pentadbir utama dalam senarai.

Hanya pentadbir utama boleh melihat dan mengedit kad mereka sendiri. Pengurus lain tidak melihatnya.

Mengapakah saya tidak boleh memadam atau menyahdayakan diri saya sendiri?

Ini menghalang anda daripada terkunci keluar. Minta pengguna lain yang mempunyai "Urus pengguna" untuk melakukannya.

Bolehkah saya memberikan kebenaran yang sama kepada seseorang pengguna seperti pengguna lain?

Ya. Dalam borang pengguna, gunakan "Salin kebenaran daripada", semak pilihan yang ditandakan, kemudian klik "Simpan".

Ketahui lebih lanjut tentang Pengguna.