Kullanılmayan kişiler nasıl silinir?

Güncellendi:

SyBox'ta bu işlem Ayarlar > Ekip ve müşteriler > Kişiler üzerinden yapılır. 1) "Kullanılmayan kişileri sil" seçeneğine tıklayın. 2) SyBox hiçbir kanalda (WhatsApp, SMS, e-posta, Messenger, Instagram) mesajı olmayan kişileri sayar. 3) Hiç yoksa "Kullanılmayan kişiler silindi (0)" mesajını görürsünüz ve hiçbir şey değişmez. 4) Varsa onay penceresi kaç tane olduğunu gösterir. Silmek için onaylayın. 5) Bu işlem kalıcıdır ve geri alınamaz.

  1. "Kullanılmayan kişileri sil" seçeneğine tıklayın.
    Settings, Contacts: the red "Delete unused contacts" button
  2. SyBox hiçbir kanalda (WhatsApp, SMS, e-posta, Messenger, Instagram) mesajı olmayan kişileri sayar.
  3. Hiç yoksa "Kullanılmayan kişiler silindi (0)" mesajını görürsünüz ve hiçbir şey değişmez.
  4. Varsa onay penceresi kaç tane olduğunu gösterir. Silmek için onaylayın.
  5. Bu işlem kalıcıdır ve geri alınamaz.

Sorular

Google Kişilerini senkronize etmek ekibimin yazdığı adları değiştirir mi?

Hayır. Ekibiniz tarafından belirlenen adların üzerine asla yazılmaz.

Tüm adres defterimi değil, yalnızca mevcut müşterilerimin adlarını istiyorum.

"Yalnızca adları güncelle" seçeneğini kullanın.

Google Kişileri bölümünü göremiyorum.

Yalnızca çalışma alanınızda bu seçenek varsa görünür.

Kişiler hakkında daha fazla bilgi.