Nasıl senkronize edilir

Güncellendi:

SyBox'ta bu işlem Ayarlar > Ekip ve müşteriler > Kişiler üzerinden yapılır. "Kişileri şimdi senkronize et", geçerli bir uluslararası telefon numarasına sahip her Google kişisini içeri aktarır. Yeni kişiler ekler ve adları doldurur. Ekibinizin SyBox'ta belirlediği bir adın üzerine asla yazmaz. Tamamlandığında kişi sayısıyla birlikte "Kişiler senkronize edildi" mesajını görürsünüz. "Yalnızca adları güncelle", yalnızca çalışma alanınızda zaten bulunan numaraların eksik adlarını doldurur. Asla…

  • "Kişileri şimdi senkronize et", geçerli bir uluslararası telefon numarasına sahip her Google kişisini içeri aktarır. Yeni kişiler ekler ve adları doldurur. Ekibinizin SyBox'ta belirlediği bir adın üzerine asla yazmaz. Tamamlandığında kişi sayısıyla birlikte "Kişiler senkronize edildi" mesajını görürsünüz.
  • "Yalnızca adları güncelle", yalnızca çalışma alanınızda zaten bulunan numaraların eksik adlarını doldurur. Asla yeni kişi eklemez. Google adres defterinizde SyBox'ta istemediğiniz çok sayıda kişisel numara varsa bunu kullanın. Tamamlandığında ad sayısıyla birlikte "Adlar güncellendi" mesajını görürsünüz.

Sorular

Google Kişilerini senkronize etmek ekibimin yazdığı adları değiştirir mi?

Hayır. Ekibiniz tarafından belirlenen adların üzerine asla yazılmaz.

Tüm adres defterimi değil, yalnızca mevcut müşterilerimin adlarını istiyorum.

"Yalnızca adları güncelle" seçeneğini kullanın.

Google Kişileri bölümünü göremiyorum.

Yalnızca çalışma alanınızda bu seçenek varsa görünür.

Kişiler hakkında daha fazla bilgi.