Google Kişileri bağlantısı nasıl kesilir?

Güncellendi:

SyBox'ta bu işlem Ayarlar > Ekip ve müşteriler > Kişiler üzerinden yapılır. 1) "Bağlantıyı kes" seçeneğine tıklayın. 2) Mesajı okuyun ve onaylayın. SyBox senkronizasyonu durdurur ve erişimi Google tarafında da kaldırılır. 3) Daha önce içeri aktarılan kişiler çalışma alanınızda kalır. İstediğiniz zaman yeniden bağlanabilirsiniz.

  1. "Bağlantıyı kes" seçeneğine tıklayın.
  2. Mesajı okuyun ve onaylayın. SyBox senkronizasyonu durdurur ve erişimi Google tarafında da kaldırılır.
  3. Daha önce içeri aktarılan kişiler çalışma alanınızda kalır. İstediğiniz zaman yeniden bağlanabilirsiniz.

Sorular

Google Kişilerini senkronize etmek ekibimin yazdığı adları değiştirir mi?

Hayır. Ekibiniz tarafından belirlenen adların üzerine asla yazılmaz.

Tüm adres defterimi değil, yalnızca mevcut müşterilerimin adlarını istiyorum.

"Yalnızca adları güncelle" seçeneğini kullanın.

Google Kişileri bölümünü göremiyorum.

Yalnızca çalışma alanınızda bu seçenek varsa görünür.

Kişiler hakkında daha fazla bilgi.